Kursus Dewasa Bertanggungjawab

Program Sijil Dalam Talian untuk Bekerja dengan Kanak-kanak

Kursus Dewasa Bertanggungjawab

Latihan dalam talian selama 20 jam ini membolehkan pencari kerja mendapatkan kemahiran yang diperlukan untuk bekerja dengan kanak-kanak di kemudahan penjagaan kanak-kanak berlesen atau sekolah-sekolah di SM.

Melalui sesi interaktif, Kursus Dewasa Bertanggungjawab Atas Talian merangkumi konsep asas mengenai perkembangan kanak-kanak dari kelahiran hingga usia 12 tahun, panduan kanak-kanak , kesihatan, keselamatan dan pemakanan.

Kerajaan British Columbia kini telah mengamanahkan latihan Bertanggungjawab Latihan Dewasa untuk semua individu yang bekerja dengan anak-anak.

Kursus Dewasa Bertanggungjawab Online ini memenuhi keperluan Akta Pelesenan Penjagaan Anak BC bagi individu untuk mempunyai latihan penjagaan anak sekurang-kurangnya 20 jam termasuk keselamatan, pembangunan anak dan pemakanan untuk bekerja dengan anak-anak.

Latihan Bertanggungjawab Latihan dalam talian kami memenuhi syarat pencari kerja di BC untuk mendapatkan pengalaman yang diperlukan untuk bekerja dengan anak-anak. Bahagian yang terbaik ialah kursus itu sendiri. Pelajar boleh memulakan kursus apabila ia mudah untuk mereka, dan lengkap apabila mereka bersedia. Tiada had masa.

Setelah pembayaran, pelajar menerima e-mel selamat datang dengan arahan log masuk. Pelajar boleh mengklik pautan dalam e-mel untuk memulakan pelajaran. Terdapat kuiz amalan sepanjang kursus, dan peperiksaan akhir pilihan berganda pada akhirnya. Semua bahagian kursus diselesaikan dalam talian, dan tidak ada buku kerja tambahan yang diperlukan.

Selepas melengkapkan peperiksaan akhir, pelajar akan menghantar e-mel perakuan siap, yang boleh digunakan untuk mendapatkan pekerjaan di kemudahan penjagaan anak berlesen.

Pembiayaan WorkBC

Kursus Dewasa Bertanggungjawab Online kami juga ditaja oleh WorkBC. Ini bermakna pembiayaan kerajaan boleh didapati melalui pusat pekerjaan tempatan untuk mengambil kursus ini. Pemohon mestilah pencari kerja aktif dan memohon untuk menjadi pelanggan pusat pekerjaan tempatan mereka. Lawati halaman Pembiayaan Kerajaan kami untuk maklumat lanjut.

Kursus Dewasa Bertanggungjawab akan disediakan

di lebih dari 100 Bahasa

 

 

Ambil Kursus Dewasa Bertanggungjawab Online dalam Pilihan Anda!

Gunakan Penyemak Imbas Google Chrome,
dan klik pada butang terjemahan oren

di bahagian atas mana-mana halaman.

Anda boleh memilih untuk mempelajari kursus dalam talian dalam bahasa pilihan anda.

Video Kursus Dewasa Bertanggungjawab

 

Pengajar anda

 

Roxanne Penner adalah pemilik Pusat Pembelajaran Awal 4Pillar di Powell River, BC.

Beliau adalah Pendidik Awal Kanak-kanak berlesen, pemudahcara bengkel dan pelatih ECE.

Dia juga bekerja sebagai jurulatih keluarga dan telah aktif sebagai ibu bapa angkat melalui Kementerian Kanak-kanak dan keluarga selama lebih dari 17 tahun.

Roxanne telah mengajar kemahiran untuk kursus Dewasa Bertanggungjawab melalui bengkel individu selama lebih dari 10 tahun.

Sekarang kursus ini boleh didapati secara dalam talian untuk mereka yang jadual atau lokasinya tidak membenarkan mereka mengambil latihan secara bersendirian.

Kursus Dewasa Bertanggungjawab kami diambil dalam talian dalam satu siri pengajaran dengan kuiz mini. Kursus ini sepenuhnya bersandar. Pelajar boleh bermula pada bila-bila masa, dan mengambil peperiksaan akhir apabila mereka bersedia. Pada akhir kursus ini, pelajar akan mengambil peperiksaan akhir buku terbuka dalam talian, dan akan menghantar e-mel sijil penyempurnaan. Tanda lulus adalah 70%, dan peperiksaan tersedia untuk mengambil semula sehingga skor lulus dicapai.

Peserta mestilah berusia sekurang-kurangnya 19 tahun untuk mendaftar, menyelesaikan semua pelajaran dan lulus peperiksaan akhir dengan tanda memuaskan untuk menerima sijil Kursus Bertanggungjawab Dewasa Kursus.

Sila ambil perhatian, jurulatih Roxanne Penner menjadikan dirinya tersedia melalui e-mel semasa kursus anda untuk menjawab sebarang soalan yang mungkin anda miliki.

Testimoni Kursus Dalam Talian

 

Kurikulum Kursus Bertanggungjawab Dewasam

 

Testimoni Pelajar

 

Kursus Dewasa Bertanggungjawab Online adalah sangat mudah untuk mendaftar dan lengkap! Dari awal hingga akhir kursus ini sangat bermaklumat dan mudah untuk diikuti.

Roxanne sebagai pengajar telah hebat! Dia kembali ke e-mel saya dengan cepat dan sentiasa bersedia untuk menjawab soalan saya apabila saya mempunyai apa-apa.

Apa yang paling saya sukai tentang kursus ini adalah sejauh mana ia berlaku. Ia juga menjelaskan bagaimana untuk bekerja dengan kanak-kanak dengan keperluan kesihatan yang berbeza, yang saya fikir penting bagi sesiapa yang pergi ke lapangan.

Selepas menamatkan kursus Bertanggungjawab Dewasa dan mengambil peperiksaan saya merasa yakin saya akan dapat melaksanakan tugas baru saya dengan pemahaman yang lebih baik mengenai bagaimana menjadi seorang dewasa yang bertanggungjawab.

Ray Thompson

Kemungkinan Pekerjaan

  • Sekolah Umur Kumpulan Penjagaan Anak (berlesen)
  • Kemudahan Penjagaan Kanak-Kanak Sekali-sekala (berlesen)
  • Sebagai pengganti atau pengganti / kasual atas panggilan untuk Pembantu Pendidikan Awal Kanak-Kanak di Pusat Rawatan Kanak-Kanak Berlesen atau Prasekolah
  • Program Drop-In Keluarga Kasual, Pembantu Penjagaan Keluarga Keluarga atau jawatan lain yang berkaitan
  • Memulakan Pusat Penjagaan Keluarga Keluarga
  • Pengasuh atau Penjagaan Bayi

   Selepas menamatkan Kursus Dewasa Bertanggungjawab pelajar itu layak bekerja dengan:

    

   

Mulakan sekarang!

Kursus dalam talian $ 125

   

Pembelajaran Awal 4Pillar dengan bangga menawarkan Jaminan Kepuasan 100% pada Kursus Dewasa Bertanggungjawab Online kami.

Sekiranya anda tidak berpuas hati dengan latihan, kami akan membayar balik sepenuhnya untuk pembelian anda.

Sila ambil perhatian, sijil penyiapan tidak akan dikeluarkan untuk kursus yang dikembalikan.

Lebih Testimoni Pelajar

 

Saya sangat mengesyorkan Roxanne Penner sebagai pengajar kursus Dewasa Bertanggungjawab.

Dia adalah seorang pengajar yang sangat teliti dan ghairah yang dengan jelas menikmati bidang yang dia kerjakan. Ia senang untuk dikaitkan dengannya.
Julie Alcock

   

Saya mengambil kursus Dewasa Bertanggungjawab dan mendapati ia sangat bermaklumat. Roxanne Penner membuat kelas yang menyeronokkan dan belajar melalui gaya mengajarnya adalah angin.

Saya amat mengesyorkan mendaftar kursus ini.
Cheryl R Powell

   

Kursus Online Dewasa Bertanggungjawab adalah pengalaman pembelajaran yang hebat. Saya suka bahawa Roxanne tersedia untuk menjawab apa-apa soalan yang saya ada di sepanjang jalan.

Saya menerima sijil saya tidak lama lagi selepas menamatkan kursus, yang membantu semasa permohonan saya untuk kerja penjagaan kanak-kanak.
Halio Damask